maanantai 19. elokuuta 2013

Yksinkertaisia ​​tapoja laihtua onnistuneesti

Joskus laihdutus voi tuntua pois ulottuvillamme ja vaikeasti. Alussa laihtuminen matka on helppo olla innostunut, mutta sen jälkeen muutaman päivän tai viikon voit menettää motivaation. Miksi jotkut ihmiset voivat todella menettää painoa ja pitää se pois päältä? Seuraavassa on salaisuuksia heidän menestyksensä.

Laatii yksityiskohtaiset tavoitteet tehdä laihdutus helpompaa. Onko sinulla aavistustakaan, kuinka paljon painoa haluat menettää? Onko tietty vaatteet kokoa haluat käyttää, vai haluatko, että nykyinen vaatekaappi sopii mukavasti jälleen? On tavoite olla paremmassa kunnossa tai saada energiaa?

Muista seurata edistymistä teet joka viikko. Pidä säännöllisesti päiväkirjaa, joka on kirjaa oman painon, mieluiten mitattuna viikolla. Sinun lehdessä olisi ruokapäiväkirjaa, jotta voit seurata päivittäistä ruokailutottumukset. Sinun tulee olla tietoinen siitä, mitä syöt, koska sinua pitämään kirjaa siitä, ja tämä johtaa Teetkö parempaa ruokaa valintoja.

Kun olet hyvin nälkäinen, alatte tekemään typerä ruokavalintoja. Älä anna tämän tapahtua. Vietä päivä suunnitteluun ja valmisteluun ateriat koko viikon. Kun aiot olla pois kotiin, ota välipaloja mukaasi. Ota ruskea laukku lounas joka päivä eteenpäin. Tämä ei ole vain palkitsevaa vyötärölinja, mutta lompakkosi kiittää sinua niin hyvin.

Onnistunut laihtuminen sisältää paitsi terveellistä ruokavaliota, mutta myös hyvä harjoitus rutiininomainen. Yritä löytää harjoituksen rutiini löydät houkuttelevalta, ja varmista, että täytät sen vähintään kolme kertaa viikossa. Jos sinulla on vaikeuksia käyttää johdonmukaisesti, mieti mitä se on, että haluat tehdä, ja kääntää sen osaksi workout. Mennä kävelylle ystäviesi kanssa, kun hengailla. Rekisteröidy muodollinen tanssi luokka, jos jo nauttia tanssia. Tuntuuko sinusta kehottaen saada ulkona ulkona? Tee se!

Sinun pitäisi pitää roskaruokaa ulos talosta niin et ole houkutusta syödä sitä. Pidä kaapit täynnä ravitsevaa, vähäkalorinen välipaloja sijaan niin, että voit tehdä terveellisiä ruokavalintoja. Syöminen terveellisiä välipaloja kuten myslipatukoita tai hedelmiä ja vihanneksia auttaa sinua välttämään epäterveellistä roskaruokaa. Älä osta elintarvikkeita, kuten hakkeen tai evästeitä, jotka kannustavat sinua overindulge. Jos teet vaikea saada käsiinsä sellaisia ​​kohteita, voit antaa niihin paljon harvemmin.

Vetoa ystävillesi. Kerro heille tarvitsevat tukea työtänne laihduttaa. Kun olet yksi vastuussa oman laihtuminen, jolla tukijärjestelmä auttaa sinua pysymään motivoitunut. Muistettava on hyvä ympyrä tukevia ystäviä soittaa, kun olet alas ja masentunut. Sinun tukijärjestelmä voi olla valtava apu kaikki läpi laihtuminen matkaa.

tags: miten laihtua terveellisesti, miten laihtua 20 kg, miten laihtua nopeasti, miten laihtua jalat, miksi en voi laihtua, miten laihtua nopeasti, miten laihtua nopeasti raskauden jälkeen, haluaa laihtua 10 kg, kuinka helppoa on laihtua, miten laihtua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti