maanantai 19. elokuuta 2013

How To Be laihtuminen menestystarina

Joskus tuntuu siltä, ​​laihtuminen on sitä, mikä meidän mielestämme voimme tehdä. Alussa laihtuminen matka on helppo olla innostunut, mutta sen jälkeen muutaman päivän tai viikon voit menettää motivaation. Miksi jotkut ihmiset voivat todella menettää painoa ja pitää se pois päältä? Tämä artikkeli jakavat salaisuuksia.

Tunnistaminen tavoitteesi, onko se koskee tietty määrä paino menetetty tai fyysinen estetiikka, on ensimmäinen askel laihdutus. Mieti, kuinka paljon painoa haluat menettää niin tiedät, jos sinun täytyy saada uusia vaatteita. Sinun pitäisi selvittää tarkasti, miksi haluat laihtua. Haluatko pudottaa mekko kokoa? Päästäkseen ominaispaino tavoite? Tai ehkä haluat vain parantaa terveyttä ja energian tasoilla?

Ylläpitäminen yksityiskohtaiset lokit on hyödyllinen osa mitään laihtuminen strategiaa. Kirjoittaminen alas tärkeimmät tiedot auttaa tavoitteiden jäädä eturintamassa mieltäsi. Tarkistaminen paino viikoittain auttaa sinua pitämään kirjaa laihtuminen. Sinun pitäisi yrittää pitää päiväkirjaa ruoan saanti samoin. Luominen kirjaa elintarvikkeiden syöt voi auttaa määrittämään tehokkuutta laihtuminen ponnisteluja. Tämän dokumentaation poimia inspiraatiota ja ideoita.

Se on aivan liian helppo tehdä nopeasti, mutta huono, ruokaa valintoja, kun sinusta tuntuu, kuin jos olet nälkää. Et ota huomioon sitä, onko se terveellinen vaihtoehto - haluat vain helpottaa sinun nälkää mahdollisimman nopeasti! Aina pitää jotain terveellistä ruokaa teidän henkilö ja yrittää pitää säännöllisesti dining tuntia. Ota omat eväät voit välttää syöminen. Tämä muutos vähentää kaloreita otat ja myös ruoka maksaa.

Suuri osa onnistuneen painonpudotuksen on yhdistää terveellisen ruokavalion kanssa johdonmukainen liikunta. On tärkeää omistaa itse treenata vähintään kolme kertaa viikossa. Jos tämä on ollut, missä olet epäonnistunut aikaisemmin, suunnitelma sen sijaan sisällyttää liikunta osaksi mitä jo on. Tapaamista ystävien kanssa kävely on hyvä tapa seurustella ja saada liikuntaa. Nauti harjoitus luonnossa, jos voit. Retkeilyreitit ja pyörätiet tarjoavat hienoja ulkotilaa treenata kävelyä, pyöräilyä, rullaluistelua tai jopa rullalautailu. Rekisteröidy luokassa ja oppia uusia korkean energian tyyliin jos nautit tanssia.

Useimmat ihmiset ovat kuulleet tätä, mutta harvat todella seurata läpi sen kanssa. Päästä eroon kaikista niistä huonoja elintarvikkeita omassa keittiössä. Jos sinulla ei ole mitään roskaruokaa kodissasi, et yhtä helposti kiusaus. Sen sijaan, varmista, että sinulla on paljon terveellisiä vaihtoehtoja teidän ruokakomero, kuten hedelmiä, vihanneksia ja pähkinöitä. Jos sinulla ei ole pääsyä roskaruokaa, voit tehdä parempia valintoja.

Värvätä ystäväsi antaa sinulle apua. Ottaa monet tukevat ihmiset ympäri motivoi sinua pitää käynnissä, kun tuntuu lopetus. Tiedä, kuka tulet ulos, kun mieli on maassa ja motivoituneen. Sinun tukijärjestelmä voi olla valtava apu kaikki läpi laihtuminen matkaa.

tags: polttava vatsa rasvaa, tai rasvaa polttimet työtä, joka polttaa rasvaa, nopea rasvaa polttava, rasvaa polttimet sivuvaikutuksia, polttaa rasvaa, rasvanpolttaja, paras rasvaa, vähennysventtiilillä, tehokkaasti rasvaa polttimet, luonnollinen rasvanpolttaja, rasvanpoltto pillereitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti