maanantai 19. elokuuta 2013

Painonpudotus Tehty Easy Way!

Laihdutus varmasti voi tuntea mahdotonta ajoittain. Motivaatio ja omistautuminen on aina aluksi, mutta valitettavasti se näyttää hiipuvan hetken kuluttua. Miten ihmiset pystyvät pitämään painon pois? Mitä he tietävät laihtuminen, että et?

Ensimmäinen askel laihtuminen on asettaa selkeät tavoitteet. Oletko asettanut tavoitteeksi kuinka paljon painoa haluat eroon? Entä vaatteita? Haluaisitko mennä alas koko tai kaksi, tai ehkä sovi nykyiseen vaatekaappi paremmin? On tavoite olla paremmassa kunnossa tai saada energiaa?

Punnitse itsesi viikoittain ja kartoittaa edistymistä. Säilyttää päiväkirja, jonka avulla voit seurata laihtuminen edistymistä viikoittain. Samassa päiväkirja, luetella elintarvikkeet, että syöt päivittäin. Record mitä syöt joka päivä, joten voit pitää vastuussa. Yksinkertainen tehtävä kirjoittaa sen muistiin voi estää sinua tekemästä huonoja valintoja elintarvikkeissa.

Älä odota, kunnes vatsa on jyrinä ennen päätöksentekoa siitä, mitä laittaa siihen. Nälkää samalla ruokavalintoja voi olla haitallista. Kuitenkin, jos olet tilanteessa, jossa sinun täytyy tehdä ruokavalintoja, kun olet nälkäinen, yritä tehdä hyviä valintoja. Kokeile valmistelee ateriat ennen nälkää ja pitää terveellisiä välipaloja ympäri välttää kiusauksia. Tuo lounas sen sijaan menee ulos syömään. Tämä ei vain auttaa sinua laihtua, mutta myös auttaa vähentämään ruoan kuluja.

Terveellinen laihtuminen suunnitelma vaatii sekä vaatimaton liikunta ja ravitsemukselliset ruokavalio. Saavuttaa vakaa laihtuminen, sekä ruokavalio ja liikunta ovat keskeisiä. Se on hyvä idea tulla mukana toiminnassa, joka antaa sinulle workout, mutta myös nautittavaa. Jos sinulla on vaikea motivoida itseäsi käyttää, saada kaveri kävellä kanssasi. Tee harjoituksen rutiini perheen tapaus, onko se lenkille puistossa tai luonnonkauniilla pyöräretkelle. Et edes tiedä, että saat liikuntaa!

Jos roskaruokaa ei ole, et voi syödä sitä. Sen sijaan roskaruokaa, täytä keittiö terveellisiä elintarvikkeita, kuten tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja mysliä. Älä osta ruokaa että tiedät pitäisi syödä. Älä edes osta sitä, kun olet ruokakauppaan!

Sinun pitäisi olla tukijärjestelmä koostuu hyviä ystäviä ja perhe. Olet todennäköisesti kiinni suunnitelmistasi, kun joku muu on juurtuvat sinulle. Jos sinulla on valmentaja tai mentori, se on helpompi välttää lopettamista, kun olet väsynyt tai tunne alas. Jos löydät itsesi tarvitse rohkaisua, älä pelkää tavoittaa ystävillesi. Ne voivat antaa sinulle neuvoja ja apua sinun täytyy voittaa mitään ongelmaa ja saada takaisin raiteilleen saavuttamaan laihtuminen tavoite.


tags: keino laihtumiseen, paras laihtumiseen pillereitä, laihtumiseen pillereitä foorumi, mitä laihtumiseen pillereitä, hyvä laihtumiseen pillereitä, laihdutusvalmisteita verkossa, tehokas keino laihtuminen, paras keino laihtua, tehokas laihtumiseen pillereitä, paras ruokavalio pillereitä, laihtumiseen pillereitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti