maanantai 19. elokuuta 2013

Great tapoja laihtua!

Laihtuminen, joillekin, on kuin saavuttamaton palkkio, että on vain lasten ulottumattomissa. Olemme usein aloittaa todella motivoitunut ja valmis menettää paino heti. Emme, mutta ajan myötä, se on hyvin yleistä tuntea vähemmän motivoituneita. On tapoja, joilla voit pysyä motivaatiota ja menestyä. Jos haluat oppia, miten voit olla yksi niistä ihmisistä, jotka laihtuu ja pitää sitä pois, saat vinkkejä ja ideoita.


Sinun pitäisi ensin selvittää, mitä laihtuminen tavoitteet ovat. Onko se teidän halu käyttää vaatteita tiettyyn kokoon? Onko ihannepaino että haluaisit päästä? Onko sinulle tärkeää tuntea enemmän kunnossa ja terveenä?


Varmista, että teet muistiin laihtuminen viikossa. Kirjoita ylös jokainen erä, joka menee suuhun. Kun kirjoitat mitä syöt, olet paljon todennäköisemmin ettemme eksy pois ruokavalioon strategiaa. Pidä tämä päiväkirja muistuttaa sinua syömään terveellisempiä ja tehdä parempia valintoja.


On helppo tehdä snap päätöksiä, kun ruoan puutteeseen vaihtoehdot ovat käytettävissä. Tämä johtuu siitä, että haluat vain saada ruokaa kehoosi nopeasti - et välitä siitä, mitä olet vievää on terveellistä. Välttää niitä turhia kaloreita, pitää välipala määrä, jos nälkä yllättää ja ei ohittaa säännölliset ateriat. Voisit ottaa aterian kanssa niin sinulla ei ole saada ottaa pois nälkään. Tämä auttaa sinua hallitsemaan kalorien saanti ja säästää rahaa samaan aikaan.


Tarvitset liikuntaa ja terveellisiä ruokailutottumuksia, jotta laihtua. Yritä löytää workout, että voit nauttia ja tehdä sen useita kertoja viikossa. Jos löydät itsesi vaikeuksia saada tarpeeksi liikuntaa, sinun pitäisi ajatella tapa sisällyttää liikunta osaksi mitä nauttia tekee. Mennä kävelylle tyttöystäviä, kun tapaatte. Muodollinen tanssitunnilla jos nautit tanssia. Käytä erilaisia ​​polkuja ja tutkia uusia maasto jos pidät vaellus.


Jos kotona on täynnä pahaa ruokaa vaihtoehtoja, se voi olla vaikea lopettaa kuluttavat. Terveellisempiä elintarvikkeita sinulla on käytettävissä omassa keittiössä ovat, sitä todennäköisemmin olet valita niitä sen sijaan sokeria kuormattuna roskaa! Varmista, että keittiö on varusteltu hyviä elintarvikkeita. Älä osta roskaruokaa! Tämä on yksinkertaisin tapa varmistaa et syö sitä, mikä on erityisen hyödyllistä, kun et voi vastustaa sitä. Jos poistaa roskaruokaa kotoa ja korvata sen terveellistä ruokaa, voit lakkaa tekemästä huonoja valintoja.


Etsi harjoitus kaveri. Jos olemme omillamme, teemme usein tekosyitä lievittää itseämme vaikeampaa vastuuta. Ottaa ystävä treenata kanssasi kannustaa voit sinnikkäästi kun alkaa renkaan tai turhautuvat. Sinulla on aina joku jonka puoleen kääntyä, kun lannistua ja uupunut pelkkä vaivaa laihtuminen.


tags: miten laihtua nopeasti, miten laihtua, miten laihtua reisien, miten tehokkaasti laihtua, miten laihtua 10 kg, miten menettää vatsa, miten laihtua nopeasti vatsa, heti kun laihduttaa, miten laihtua viikossa, miten laihtua 5 kg, miten laihtua nopeasti foorumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti